Laten we gaan wandelen...

Mentor Apr 15, 2021

Beste founder, CEO, COO, CTO of welke leider dan ook, mag ik je uitnodigen voor een fijne wandeling door een van de mooie natuurgebieden van Nederland.

(ps: voel je je niet aangesproken, maar ken je iemand voor wie dat wel geldt, stuur dit bericht dan even door; ik ben je dankbaar!)

De wandeling zelf is iets om dankbaar voor te zijn. Even buiten, zonder agenda, zonder moeten. Tijd voor jezelf, je gedachten de vrije loop, opladen voor de bijzondere post-corona periode.

De aanleiding ben ik, Roel Smelt. Iemand die de nodige leiderschapservaring achter de rug heeft met start-ups, scaleups tot aan corporate. Lees gerust meer op https://roelsmelt.com.

Iedere leider gun ik, en wens ik een mentor. Niet een coach voor een paar sessies om een hekel punt aan te pakken, maar iemand die je op regelmatige basis ont-moet. Om te bespreken wat er op je hart ligt. Soms het werk, soms thuis of de zin van het bestaan.

Ik ben ook een leraar in Vipassana Meditatie en ik geef 7-daagse stilte-retraites in onze mooie woonboerderij in Haaften boven Zaltbommel. Dus als je spirituele questes hebt dan weet ik daar wel raad mee.

De wandeling is zomaar, om niet. Om elkaar te leren kennen. En van het een komt wel weer het ander. Mijn wens is om met maximaal 10 leiders iedere maand mooie wandelingen te maken.

Uiteindelijk is er niets mooiers dan mensen te zien groeien in een mooiere versie van zichzelf en vooral dichter bij wie ze werkelijk zijn.

Tot op het wandelpad...

(ps2: je kunt me goed bereiken via Whatsapp 0654377400, via linkedin of een ouderwetse email [email protected])

Tags

Roel Smelt

Decades of experience in every stage of ventures, from startup, to scale-up, from exponential growth to corporate; with focus on digitalisation, organisation, vision and people.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.